Spotted Spirit

Spotted Spirit

50 x 50 x 4 cm, © 2012, prijs op aanvraag
Tweedimensionaal | Schilderkunst | Acryl | Op doek

 

Ter veiling aangeboden! 

Voor Bikers for Animals, een stichting die zich met hart en ziel inzet voor het lot van het verwaarloosde dier en met name zeer gekant is tegen broodfokkerijen van honden, heeft kunstenares Erlinde Ufkes Stephanus het schilderij "Spotted Spirit" gemaakt. De naam (en het type hond) heeft ze gekozen daar de BFA onlangs een aantal Dalmatiërs hebben bevrijd en het over het algemeen om dieren gaat met een zwaar verleden of slechte start. Een gevlekte geest dus...

Het schilderij is te bezichtigen in Galerie De Groninger Kroon in Finsterwolde, waar momenteel de toepasselijke expositie 'Als Kat en Hond' is te zien. Bij het schilderij 'Spotted Spirit' is de mogelijkheid uw bod uit te brengen door middel van blanco kaartjes, die u met uw bod, naam en telefoonnummer in de dienstdoende bus kunt deponeren. De gehele opbrengst gaat naar de Stichting Bikers for Animals.

De minimumprijs is 200,- euro. Het formaat van het schilderij is 50 x 50 cm en heeft een brede zilverkleurige strakke baklijst van ca. 10 cm breed.

De veiling sluit 21 oktober 2012.

Voor meer achtergrondinformatie over de BFA, bekijk de site: http://www.bikersforanimals.nl/UntitledFrameset-2.htm


Galerie De Groninger Kroon
Reiderwolderpolder 4
9684 TK Finsterwolde
0597 - 33 42 61

Openingstijden: zaterdag 14.00 uur - 17.00 uur en zondag 11.00 uur - 18.00 uur